Home Bez kategorii zlot tresury

zlot tresury

WYDAŁO SIĘ!
Mamy program na Zlot.
Wygląda on jak poniżej, więc pojawcie się proszę w Firleju najlepiej ok 13.00 -14.00, żeby zdążyć ze wszystkim.. trwania i godziny mogą się wahnąć o 15 w tę lub innę, ale w grubej ramie wygląda to tak:
zajecia godz trwanie
27.08 podgrzybek powitalny 16.00 do 2h
27.08 wykład powitalny 20.00 ok 1,5 h
27.08 teraptorapia na gorąco 21.30 1h
28.08 medytka na rozpęd 11.00 1h
28.08 hypnokrajs 12.00 1h
28.08 teraptorapia na gorąco 15.00 ok 1,5 h
28.08 hypnokrajs 17.00 1h
28.08 tarot / intuicja symboli i wizerunków 18.00 1h
28.08 wykład wieczorny 20.00 do 2h
28.08 koncert 22.00 do 1h
29.08 medytka na rozpęd 09.00 1h
29.08 hypnokrajs 11.00 1h
29.08 teraptorapia na gorąco 13.00 ok 1,5 h
29.08 pokosie pożegnalne 16.00 30 min
Ponadto pory posiłków prezentują się następująco:
27.08 obiad 15.00
27.08 kolacja grill 22.00
28.08 śniadanie 9.00
28.08 obiad 13.00
28.08 kolacja grill 22.00
29.08 śniadanie 09.00
29.08 obiad 15.00
Treść i charakter poszczególnych punktów programu przybliżymy w naszych filmach publikowanych w temacie.
Pomiędzy “formalnymi” punktami programu jest ocean czasu na wypoczynek i integrację, a muzykowanie nieskoszarowane będzie wspierane i podżegane non stop..

Powiązane wpisy

Zostaw komentarz

22 − = 12